Mode och musik genom åren

06:59 pm Feb 08, 2018

Något som har förändrats precis lika mycket som musiken genom tiderna är kläder och mode. Ännu roligare är faktiskt att det som en gång varit modernt inom musiken alltid förr eller senare kommer tillbaka i någon form. Kanske är det lite vassare, lite hårdare och med lite andra toner. Dock kommer du alltid att vara den som kan se att detta bygger på gammal musik som en gång spelades. Ibland är det också så att musiken kommer tillbaka och försvinner många gånger i helt samma tappning som tidigare. Det roliga med detta var att musik i det fallet är precis likadant som kläder. Det som en gång funnits och varit populärt kommer tillbaka i ny tappning. Lite modernare och lite mera vågat.

För länge sedan var det Motown som gällde. Ja, vad var det då för kläder som skulle bäras? Här handlade det naturligtvis om snäva klänningar i glitter för de kvinnliga artisterna och när det gällde männen så skulle ju dessa naturligtvis ha kostymer på sig. Vad har hänt med det? Jo, det byggde modet som kallas för finkläder. Något du tar på dig för att vara representativ eller när du ska ut i vimlet. Efter detta kom Rolling Stones med jeans och skinnjackor. Ja, det är också något som hela tiden kommer och går precis som deras musik har gjort genom åren. Dock är det lustigt med både jeans, skinn och Rolling Stones. Detta är helt enkelt något som aldrig verkar gå ur modet.

Hur ska det se ut idag

Vad är det då som gäller när du vill vara modern idag? Ska du ge dig ut och köpa en kostym eller är det trasiga jeans och skinnjackan som gäller? Nja, inte behöver det vara så. Du som vill vara trendig och modern idag, behöver heller inte alls vara den som betalar skjortan för byxorna. Här kan du faktiskt få dessa två plagg tillsammans med ett par skor för under 1000 kronor. Ja, hur ska nu detta gå till. Bra kvalitet får du också! Var smart och var den som handlar på rea och se ut som de moderna stjärnorna inom musiken värld för bara en spottstyver av vad Righteous Brothers betalade för sina kostymer. De bästa klädreorna kommer du alltid att finna i en av de många webbutiker du finner på nätet.